Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook lost probleem met iOS-applicatie op

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2015, 10:05 CategorieApplicaties

Facebook heeft een update voor de iOS-applicatie uitgebracht, waarmee het probleem met de energieverspilling wordt opgelost. Facebook bleef in de afgelopen weken namelijk gewoon op de achtergrond draaien, ook al sloten gebruikers de app af.

Geen energieverspilling meer in de iOS-app van Facebook

Facebook heeft een update uitgebracht voor de iOS-applicatie van het sociale netwerk, die het probleem met de energieverspilling moet oplossen. Wat bleek nu het geval: ook al hadden gebruikers de app afgesloten en binnen de instellingen van hun apparaat aangegeven geen apps op de achtergrond te laten draaien, Facebook bleef daar toch draaien en dat zorgde ervoor dat de batterij van het iOS-apparaat heel snel leeg ging. Dat probleem is nu opgelost met een update die mogelijk al bij je is aangekomen of dat snel zal gaan doen.

Omdat Facebook in de achtergrond actief bleef, bleven de video’s, die automatisch worden afgespeeld, dat ook en dat zorgde ervoor dat je batterij zo snel leeg ging. Die video’s kunnen potentieel niet alleen veel data slurpen, maar slurpen dus ook je batterij leeg. Facebook deed dit mogelijk om ervoor te zorgen dat de content van de app snel zou worden geladen wanneer je hem zou opstarten, maar iOS-bezitters zijn hier niet van gecharmeerd en lieten dat Facebook weten. Hieronder kun je de officiële app van Facebook downloaden.

  • Facebook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.