Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook werkt aan fix voor batterijslurpende iOS-app

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2015, 9:29 CategorieApplicaties

Facebook heeft erkend dat de iOS-applicatie nogal wat van je batterij vraagt en werkt momenteel aan het oplossing voor het probleem. Wanneer de oplossing in de vorm van een update zal worden vrijgegeven heeft het sociale netwerk helaas nog niet bekendgemaakt.

Facebook-app slurpt batterij leeg op iOS

Facebook heeft aangegeven op de hoogte te zijn van de problemen omtrent de iOS-applicatie. Deze app zorgt er namelijk voor dat je batterij op je iOS-apparaat behoorlijk snel leeg gaat, of je de applicatie nou gebruikt of niet. Facebook heeft nu aangegeven dat er binnenkort een oplossing voor het probleem wordt aangeboden in de vorm van een update, maar wanneer we die update mogen verwachten is helaas niet naar buiten gebracht. De app slurpt je batterij zelfs leeg wanneer je hem alleen op de achtergrond laat draaien.

Wat het probleem precies veroorzaakt, heeft Facebook niet naar buiten gebracht. Verschillende websites doen daarom een poging het probleem te verklaren. Eén website denkt dat het te maken heeft met de autoplay-functie van de video’s binnen het netwerk. Sommige mensen nemen de moeite niet om autoplay uit te schakelen, waardoor het kan zijn dat de Facebook-app ondersteunen en constant op de achtergrond een audiotrack afspeelt die je nu kunt horen. Of dit ook daadwerkelijk het probleem is, kunnen we niet bevestigen.

  • Facebook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.