Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fantastical 2 op iOS krijgt Split Screen en 3D Touch

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2015, 9:13 CategorieApplicaties

De makers van de populaire kalenderapplicatie Fantastical 2 hebben de app voorzien van enkele nieuwe features, exclusief voor iOS 9. Sommige nieuwe functies zijn alleen beschikbaar op de nieuwe iPhones en andere alleen op de moderne iPads.

Fantastical 2 ontvangt zijn iOS 9-update

Flexibits, maker van de Fantastical 2-applicatie, heeft aangekondigd dat de populaire kalender-app van de iOS 9-update is voorzien. Dat betekent voor iPad-eigenaars dat ze toegang krijgen tot features zoals Split Screen en Slide Over. Met Slide Over kun je natuurlijk je werk in een andere app tijdelijk pauzeren om even snel je kalender bij te werken en met Split Screen zijn gebruikers in staat twee apps gelijkwaardig naast elkaar te laten draaien. Slide Over werkt vanaf iPad Air en iPad Mini 2 en later en Split Screen werkt met Air 2 en Mini 4 en later.

Ook ondersteunt de app nu op iPad een extern Bluetooth-toetsenbord en zijn er enkele snelkoppelingen beschikbaar. Mocht je een nieuwe iPhone 6s Plus (of de kleine versie hebben), dan is het goed om te weten dat Fantastical 2 op die platformen 3D Touch ondersteunt. Wanneer je heel even het icoontje van de app ingedrukt houdt, dan verschijnt daar een quick menu, met je eerstvolgende afspraak en de mogelijkheden om te zoeken in kalender en taken en afspraken toe te voegen. Je kunt de app via de onderstaande link downloaden.

  • Fantastical 2
  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.