Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s in hoge resolutie gelekt van Lumia 950 XL-phablet

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 9:30 CategorieWindows

De Microsoft-presentatie is nog maar een dag van ons verwijderd en we weten dat we in elk geval de Lumia 950 XL-phablet kunnen verwachten. Over dit toestel is namelijk al heel veel informatie naar buiten gekomen en dit weekend doken er hoge resolutie-foto’s op.

Dit is de Lumia 950 XL

Over de 950 XL (codenaam: Cityman) wordt gezegd dat het een phablet met een scherm van 5,7 inch wordt. Aan de achterkant van het toestel zit een twintig megapixel Pure View-camera, die een beetje uitsteekt, inclusief LED-verlichting. De Lumia 950 XL zou tevens ondersteuning aanbieden voor de Surface Pen en zou ook een speciaal hoesje krijgen met daarop een ronde uitsnede, zodat je snel toegang krijgt tot je notificaties. Beide apparaten zouden tevens een usb type-c-aansluiting krijgen en draadloos kunnen worden opgeladen middels Qi.

lek-lumia-950-xl-5-10-1540x-2

De schermresolutie van de phablet is volgens de geruchten 1440 bij 2560 pixels en onder de motorkap zou een 64 bit Snapdragon 810 octacore-processor moeten zitten. Het apparaat zou 3GB aan werkgeheugen met zich meekrijgen, evenals 32GB aan intern geheugen. Daarnaast zou de Cityman een batterij met een vermogen van 3300 mAh krijgen. Morgen zal Microsoft een najaarspresentatie verzorgen, waar onder meer de Surface Pro 4 en een nieuw model van de Microsoft Band 2 worden verwacht, op basis van geruchten.

lek-lumia-950-xl-5-10-1540x

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.