Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy S6 edge+ krijgt eerste software-update

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2015, 9:46 CategorieAndroid

Samsung heeft in de afgelopen dagen de eerste software-update vrijgegeven voor de Samsung Galaxy S6 edge+-phablet. Deze update moet ervoor zorgen dat het apparaat langer meegaat en minder energie verbruikt, alhoewel de edge+ al behoorlijk lang meegaat op een volle batterij.

Galaxy S6 edge+ verbruikt minder energie

Samsung heeft in de afgelopen dagen de eerste software-update vrijgegeven voor de Samsung Galaxy S6 edge+. De Galaxy S6 edge+ gaat al lang mee op een volle batterij, maar dankzij de update zal dat nog langer zijn. Samsung verbetert namelijk de batterijduur van de phablet, een ontwikkeling die wat ons betreft altijd welkom is voor je smartphone, phablet, tablet of welk ander apparaat dan ook met een batterij aan boord. De uitrol in Europa is al begonnen en onder Instellingen en het kopje Over de telefoon kun je de update downloaden.

Mocht je op Software-update tappen en de phablet geeft aan dat je al up to date bent, dan is er geen nood aan de man. Dan heb je de software misschien al of hij moet nog komen. De update heeft het nummer G928GDDU2AOJ5 meegekregen en weegt 138.14MB. Naast een verbeterde batterijduur, zal ook de beveiliging van de Samsung Galaxy S6 edge+ verbeterd worden, aldus Samsung. Ook dat is natuurlijk geen slechte ontwikkeling, al heeft Samsung niet aangegeven op welke fronten het toestel beter beveiligd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.