Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Games waarin je lekker kunt stunten voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bespreken we drie games waarin we lekker kunnen stunten op onze Android-tablet of iPad, zoals de game Ski Safari 2.

Ski Safari 2 (gratis / 1,99 euro)

De eerste Ski Safari die werd uitgebracht bleek later een daverend succes dankzij de hoge productiewaarde en zijn aandacht voor de basics van het endless runner-genre. Dit nieuwe deel bouwt voort op die stevige basis met mooiere 3D-graphics, nieuwe landschappen inclusief hellingen die doen denken aan avonturen van Wile E. Coyote en een nieuwe multiplayermodus. De game is lekker over de top en biedt genoeg ruimte om te kunnen stunten, of je nu betaalt voor de in-app-aankopen of niet.

ski-safari-1540x

  • Ski Safari 2

Bridge Constructor Stunts (1,99 euro)

Spellen waarin je bruggen moet bouwen voor mensen, auto’s of objecten, met als doel dat iedereen veilig naar de overkant komt, kent een geweldige populariteit op pc en mobiele apparaten. Met Bridge Constructor Stunts pakt de ontwikkelaar het net even anders aan: in plaats van veilig naar de overkant komen door rustig aan te doen, moet je nu als een maniak de overkant zien te behalen en dat zo cool als mogelijk doen. En uiteraard heb je ook de mogelijkheid om zelf een aantal van die levels te mogen maken in dit spel.

bridge-constructor-stunts-1540x

  • Bridge Constructor Stunts

Drive Ahead! (gratis)

De game Drive Ahead! heeft één van de meest letterlijke namen die we in tijden hebben gezien voor een videogame. In Drive Ahead! neem je het in een auto op tegen iemand in een andere auto (kan tegen een computergestuurde tegenstander of – op één apparaat- een van je vrienden zijn) en heb je als doel de auto van de ander aan gort te rijden. Je kunt deze game vergelijken met de eerste Mario Bros. – mits die toegang hadden tot monstertrucks, cementwagens en meer en natuurlijk moordneigingen hadden.

drive-ahead-1540x

  • Drive Ahead!

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.