Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Geen voorverkoop iPhone 6S door Apple in Nederland’

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2015, 16:44 CategorieiPhone

De iPhone 6S en 6S Plus zullen vanaf 9 oktober in Nederland beschikbaar zijn, maar zouden niet op voorhand online te bestellen zijn zoals  dat bij vorige modellen wel ging.

iPhone 6S niet te reserveren

Door de grote vraag bij de lancering van een nieuwe iPhone kon je tot op heden steeds online je toestel al bestellen bij Apple, zodat je er zeker eentje had bij de lancering. Dat ging zowel via de online als in de fysieke Apple Store. Website One More Thing weet nu, naar eigen zeggen uit goede bron, te melden dat er geen voorverkoop zal zijn voor Apple’s nieuwste iPhone door de fabrikant zelf.

Deze stap kan ook betekenen dat Apple de voorraad onder controle heeft en er bij deze lancering niet al te veel tekorten zullen zijn. In Duitsland is de verkoop al gestart en heeft zowel de iPhone 6S als 6S Plus over het algemeen een snelle levertijd, met uitzondering van de iPhone 6S Plus in roségoud.

Als je zeker wil zijn van een nieuwe iPhone kan je wel al reserveren bij je provider, zowel bij T-Mobile , KPN en Vodafone. Verschillende Apple Premium Resellers kunnen eventueel ook het toestel in voorverkoop aanbieden. De beste kans op een iPhone 6S heb je door op de dag van de lancering, 9 oktober, naar een officiële Apple Store te gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.