Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt experimentele live achtergrond uit

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2015, 9:42 CategorieAndroid

Google heeft een experimentele achtergrondapplicatie in Google Play geplaatst, die informatie weergeeft in simpele vormen. Deze app werkt op een groot aantal toestellen die tenminste Android 4.0.3 hebben geïnstalleerd.

Google presenteert Meter: de live wallpaper met info over je toestel

Het team van Google Creative Lab heeft in het verleden al eens grappige apps uitgebracht op Android en deze week lanceert dat team een nieuwe app: Meter. Meter is een live achtergrond voor je Android, die informatie over je apparaat laat zien middels simpele vormen. Het gaat om drie aspecten: het energieniveau van je batterij, je signaalsterkte en het aantal notificaties dat je hebt. In de bovenstaande afbeelding kun je zien wat Meter precies met je batterijniveau doet. Verder wordt er een driehoek en een vierkant gebruikt.

Die driehoek wordt gebruikt voor je signaalsterkte en het vierkant voor je notificaties. Om gebruik te kunnen maken van deze app, dien je hem volledige toegang tot je smartphone, phablet of tablet te geven. In principe werkt het zo: wanneer je batterij energie verliest, dan wordt de cirkel binnen de cirkel kleiner, wanneer je WiFi-signaal versterkt dan zal die driehoek gevuld worden en hoe meer notificaties je hebt, hoe meer lijnen er zichtbaar zullen zijn in dat driehoek op de achtergrond van je Android-apparaat.

  • Meter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.