Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert bèta voor Google-app op Android

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 9:07 CategorieAndroid

Google heeft een bèta gelanceerd voor de officiële Google-applicatie op Android waar je je nu voor kunt aanmelden. Wanneer je je hebt aangemeld via een speciale pagina, dan krijg je toegang tot de nieuwste versie van de Google-app.

Bèta beschikbaar voor Google-applicatie

Google voert wel eens vaker kleine wijzigingen door aan zijn applicaties en met de nieuwste bèta van het bedrijf kun jij als eerste de nieuwste updates downloaden voor de officiële Google-applicatie op Android. De Google-app wordt onder meer gebruikt door de Now Launcher, de kaarten binnen Google Now en Google Now on Tap, een exclusieve functie van Android 6.0 Marshmallow. Google heeft een speciale pagina in het leven geroepen voor de bèta, waar je je nu voor kunt aanmelden. Onduidelijk is of de groep uiteindelijk begrensd is.

Echter, er is nog niet bekend wat Google van plan is met de applicatie. Wanneer je je aanmeldt voor de bèta en de nieuwe app downloadt, dan krijg je beschikking over versie 5.4 en die doet heel weinig dingen anders dan nu het geval is. Bovendien is die Google-app ook al te downloaden via APK Mirror, waardoor de bèta tot op heden nog weinig waarde heeft. Maar wie weet wat de toekomst brengt voor de bèta-testers onder ons. Mochten er nog belangrijke wijzigingen optreden, dan lees je dat op Tablets Magazine.

  • Google
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.