Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play-cadeaubonnen te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 10:26 CategorieAndroid

De Google Play-cadeaubonnen zijn nu ook in Nederland te koop. Met de cadeaubonnen kun je een tegoed op je Google-account zetten en dat besteden aan films, muziek, apps en games. Je kunt de bonnen weggeven, maar natuurlijk ook zelf gebruiken.

Google Play-cadeaubonnen in Nederland

De cadeaubonnen voor Google Play zijn in Nederland te koop. Wanneer je nu naar de landenlijst gaat, waarop de landen staan waar de Play-cadeaukaarten te koop zijn, dan zul je daar naast België nu ook Nederland in aantreffen. Klik je daarna op de link naast ons land, dan kom je op een website waar je kunt checken waar je die cadeaubonnen kunt aanschaffen. Helaas is het zo dat het zoeksysteem nog niet werkt en een fout weergeeft na de zoekopdracht. Echter, AndroidPlanet meldt dat de kaarten al bij de Primera te koop zijn.

Met de Google Play-cadeaukaarten is het mogelijk om een kaart te kopen waarop een vast bedrag staat, zoals vijftien, 25 en vijftig euro. Wanneer je de code op de kaart invult binnen Google Play, dan wordt dat tegoed toegevoegd aan je Google-account, waarna je het vrij kunt besteden aan films, muziek, games en natuurlijk apps. Het is handig om te geven of voor jezelf te gebruiken, wanneer je geen creditcard of PayPal tot je beschikking hebt. Ook kun je de kaarten bijvoorbeeld gebruiken voor je kids en hen leren dat op ook echt op is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.