Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google updatet Google Vertalen op iOS, voor iOS 9

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 9:10 CategorieApplicaties

Google heeft laten weten dat de Google Vertalen-applicatie nu van een update voorzien is op iOS 9, die onder andere Split View toevoegt. Zo kun je twee apps naast elkaar laten draaien en teksten in een handomdraai vertalen wanneer ze op het beeld verschijnen.

Teksten vertalen met Google Vertalen op de iPad

Google heeft bekendgemaakt dat er op dit moment een update wordt uitgerold voor Google Vertalen op iOS, die enkele nieuwe features naar de app toe brengt. Zo is het al mogelijk, bijvoorbeeld met je iPhone 6S Plus, direct teksten te kunnen vertalen die staan geprint. Google breidt die mogelijkheden stukje bij beetje uit en laat weten dat het nu mogelijk is Engelse en Duitse teksten te vertalen in het Arabisch. Dat kon al in andere modi binnen de applicatie, maar nu dus ook binnen de modus voor directe vertalingen.

sms-2

De andere toevoegingen zijn interessanter voor tabletgebruikers, aangezien deze nieuwe update Split View toevoegt aan Google Vertalen. Om een beeld te krijgen van hoe dat eruit ziet, kun je terecht bij de bovenstaande afbeeldingen. Met Split View laat je twee apps naast elkaar draaien op het scherm en in het geval van Google Vertalen, kun je direct de tekst kopiëren van de ene naar de andere helft. Zo ben je in staat teksten gemakkelijker en sneller te vertalen, bijvoorbeeld wanneer je chat met iemand die jouw taal niet spreekt.

  • Google Vertalen
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.