Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google updatet handjevol Android-applicaties

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 10:45 CategorieAndroid

Google heeft deze week vier Android-applicaties van een update voorzien, namelijk Docs, Spreadsheets, Presentaties en Keep. Zo kun je met Google Keep voortaan ook tekeningen maken of snel een aantekening schrijven, zonder te hoeven typen.

Vier Android-applicaties van Google voorzien van updates

Google heeft bekendgemaakt dat er nu updates beschikbaar zijn voor vier van zijn Android-applicaties, namelijk Docs, Spreadsheets, Presentaties en Keep. Per app nemen we de veranderingen met je door.

Google Spreadsheets

Met Google Spreadsheets kun je voortaan met content op het scherm van je Android zien, door automatisch toolbars en dergelijke te verbergen. Wanneer je scrollt of uitzoomt, dan verschijnen de balken weer in beeld. Daarnaast ondersteunt de app nu ook filters die voorheen alleen op het web te gebruiken waren.

  • Google Spreadsheets

Google Docs en Google Presentaties

Voor de applicaties Google Docs en Google Presentaties geldt dat je nu gebruik kunt maken van teksten in superscript en subscript.

  • Google Docs
  • Google Presentaties

Google Keep

Ook heeft Google Keep een update gekregen. Het is vanaf nu mogelijk om te tekenen op je notities. Ook kun je daarvoor aantekeningen sneller maken, door ze op het scherm van je Android te schrijven met je vinger.

  • Google Keep

De updates kunnen nu elk moment verschijnen op het Android-apparaat dat je thuis hebt liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.