Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hangouts 5.0 wordt nu uitgerold, apk is al beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 9:23 CategorieAndroid

Op dit moment wordt Hangouts 5.0 al uitgerold naar enkele Android-gebruikers, die voornamelijk kleine verbeteringen bevat. Mocht je niet op die update kunnen wachten, dan kun je ook alvast het apk-bestand van de app downloaden.

Download: Google Hangouts 5.0 voor Android

Op moment van schrijven rolt Google Hangouts 5.0 uit naar Android-gebruikers. Deze nieuwe versie van de berichtendienst brengt een aantal kleinere verbeteringen met zich mee en is nu wederom in staat een gif-plaatje normaal af te spelen. Verder is er eigenlijk dus niet zo veel veranderd op een aantal animaties na. Wanneer je de app opstart, dan krijg je ook een nieuw splash screen te zien. Het lijkt dan net alsof de app van zijn positie wordt gehaald en naar het midden van je Android-scherm wordt verplaatst.

Het lijkt dus dat Google vooral onder de motorkap het één en ander aanpast voor Google Hangouts. Op het eerste gezicht zul je misschien niet meteen merken wat er dan is veranderd, maar er is wel een kleine verbetering in de snelheid merkbaar. Gebruikers hebben al wel opgemerkt dat de widget van Hangouts voor nu verdwenen is, waarschijnlijk omdat niemand die widget ook daadwerkelijk gebruikte. Mocht je nu niet kunnen wachten om de nieuwste versie van Hangouts uit te proberen, download dan het apk-bestand via APK Mirror.

  • Hangouts
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.