Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Heroes Reborn: Enigma vergezelt miniserie Heroes Reborn

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2015, 9:51 CategorieAndroid

De miniserie Heroes Reborn heeft een eigen game gekregen in de vorm van Heroes Reborn: Enigma, verkrijgbaar op Android en iOS. In de game kruip je in de huid van een heldin die nog geïntroduceerd moet worden in de serie, genaamd Dahlia.

Heroes Reborn: Enigma is een first-person puzzlegame

Mocht je enkele jaren geleden op het puntje van je stoel hebben gezeten tijdens het kijken naar één van de vier seizoenen van Heroes, dan weet je ongetwijfeld al dat de Amerikaanse zender NBC momenteel een dertiendelige miniserie genaamd Heroes Reborn uitzendt. Deze nieuwe, korte serie heeft niet alleen enkele acteurs uit de oude serie, maar ook de executive producer van die tijd gekregen (Tim Krieg). Gebaseerd op de miniserie, is er ook een game voor Android en iOS verschenen, genaamd Heroes Reborn: Enigma.

In Heroes Reborn: Enigma, die nu verkrijgbaar is, maken we kennis met Dahlia, een personage dat nog niet is geïntroduceerd in de televisieserie. Zij beschikt over de krachten (pas op, mogelijke spoilers voor de serie) telekinese en tijdreizen en moet van die krachten om gebruikmaken verschillende puzzels op te lossen. De game speelt zich in first-person af, waardoor je dus alle actie en puzzels vanuit de ogen van Dahlia bekijkt. De game heeft geen in-app-aankopen en is los te koop, voor het eenmalige bedrag van 5,30 euro (Android) of 4,99 euro (iOS).

  • Heroes Reborn: Enigma
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.