Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hints naar donker thema in Android 6.0 gevonden

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2015, 10:40 CategorieAndroid

Enkele fanatieke Android-gebruikers hebben sporen gevonden van wat mogelijk een donker thema binnen Android 60 Marshmallow kan zijn. Helaas is het zo dat Google die functie nog niet geïmplementeerd heeft in het nieuwe Android.

Geen donker thema voor Android 6.0… of toch wel?

Android-fans zijn nogal teleurgesteld dat Google geen donker thema heeft toegevoegd aan Android 6.0 Marshmallow. Wel bleek dat Google het thema in een developers preview had verborgen, maar in de nieuwste versie van die preview was dat er weer uitgesloopt. Nu is het natuurlijk zo dat de features die je tegenkomt in zo’n ontwikkelaarsversie niet per se naar de consumentenvariant hoeven te komen, maar een mens mag hopen. Helaas is het tot op heden nog niet het geval – het donkere thema blijft afwezig binnen Android 6.0 Marshmallow.

Enkele fanatieke Android-gebruikers hebben nu echter wel hints gevonden naar een dergelijk thema in de broncode van de software. In die code wordt namelijk melding gemaakt van iets dat dark-colored user interface heet. Het lijkt er dus op dat Google mogelijk in de toekomst een dergelijk thema wil implementeren. Verder wordt er over Night Mode gesproken, dus het zou kunnen zijn dat je het donkere thema dan alleen in de avond kan gebruiken. We moeten nog maar afwachten wat Google plant en later bekendmaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.