Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP kondigt Envy Note 8 aan

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2015, 16:07 CategorieWindows

HP heeft vanmiddag een nieuwe tablet uit de doeken gedaan. De tablet van 8 inch valt vooral op door zijn grote toetsenbord met een afmeting van 10 inch.

8 inch tablet met een 10 inch toetsenbord

HP kondigde net de nieuwe HP Envy Note 8 aan, een tablet van 8 inch met Windows 10. Eerder was de tablet al deels gelekt waardoor we al wat informatie wisten. De tablet heeft een scherm met een resolutie 1920 x 1200 pixels, een Intel Atom x5 processor verzorgt de snelheid en voor aansluitingen kan je gebruik maken van een microSD kaart en een micro-USB poort.  Het werkgeheugen bedraagt 2GB en er is 32GB aan opslagruimte.  Aan de achterzijde bevindt zich een 5-megapixel camera, op de voorkant een 2-megapixel camera. De accuduur bedraagt volgens HP 6 uur. Hiermee is de tablet dus meer op de onderkant van de markt gericht.

Toch heeft de HP Envy Note 8 een paar leuke toevoegingen, waaronder een toetsenbord. Dit Bluetooth-toetsenbord is echter groter dan de tablet zelf, iets wat je niet vaak tegenkomt. Verder dient het toetsenbord ook als standaard van de tablet tijdens het typen. Je zet de tablet in een gleuf waardoor je hem zowel horizontaal als verticaal kan gebruiken. Ben je klaar met gebruik dan dient het toetsenbord ook al een hoes. HP heeft in het toetsenbord een voorgevormd vakje gemaakt waar je tablet in kan leggen. Daarnaast heeft het toetsenbord heeft een travel (indrukafstand) van 1.5 mm, volgens HP standaard bij veel duurdere laptops. Ten slotte zit er ook een stylus bij de Envy Note 8 die je met een lusje aan de zijkant kan bewaren.

HP Envy Note 8 voor

De HP Envy Note 8 zal worden verkocht met en zonder toetsenbord.  Het apparaat wordt in november in Europa verwacht voor een verkoopprijs vanaf €599. HP kondigde eerder vandaag al een nieuwe Spectre x360 aan en een nieuwe Spectre x2.

  • Delen:
HP Envy Note 8
HP Envy 8 Note
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.