Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC organiseert op 20 oktober een persevenement

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2015, 9:19 CategorieAndroid

Fabrikant HTC heeft een korte video online gezet waarin het bedrijf laat weten dat er op 20 oktober een persevenement plaatsvindt. Wat we daar gaan zien heeft HTC nog niet bekendgemaakt, maar waarschijnlijk krijgen we daar in elk geval een nieuwe phablet te zien.

20 oktober organiseert HTC een persevenement

Over een week zal HTC een persevenement gaan organiseren, blijkt uit een korte video van vijftien seconden die de fabrikant online gezet heeft. Wat we op dat evenement gaan zien, is uiteraard nog niet bekendgemaakt. Het zou in elk geval niet vreemd zijn als we daar meer over de HTC One A9-phablet gaan zien. De geruchten zijn er nog niet helemaal over uit of het ook echt daadwerkelijk een phablet wordt, aangezien de schermgrootte per bron verschilt en tussen de 5 tot 5,5 inch zit. Het zou ons niet verbazen als het een phablet wordt.

Tegenwoordig worden smartphones veel groter en groter en lijkt de norm 5,5 inch te worden, maar HTC daarin meegaat, moeten we nog zien. Het evenement zal dus op 20 oktober gaan plaatsvinden, om zes uur in de avond, Nederlandse tijd. Naast een nieuwe smartphone / phablet, zijn er ook al geruchten verschenen over nieuwe tablets van het bedrijf. Zo kwam naar buiten dat HTC zou werken aan twee tablets, namelijk de HTC H7 en HTC O2. Of deze tablets worden aangekondigd, is nu nog helaas niet te zeggen of te voorspellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.