Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 8 met Kirin 950 wordt in november onthuld’

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 9:26 CategorieAndroid

Het is goed mogelijk dat de Chinese fabrikant Huawei begin november de Huawei Mate 8 met een Kirin 950-processor aankondigt. Er is namelijk een uitnodiging voor het evenement opgedoken op Weibo, de Chinese vorm van Twitter.

Gerucht: aankondiging Huawei Mate 8 vindt op 5 november plaats

Mogelijk zal Huawei zijn nieuwste phablet op 5 november gaan presenteren. Tenminste, als we de uitnodiging die op Weibo, het Chinese Twitter, is verschenen mogen geloven. Op die uitnodiging is namelijk een chipset te zien samen met de eerdergenoemde datum. Volgens de laatste geruchten werkt Huawei aan de Kirin 950-processor: een chip met vier Cortex-A72-kernen (met een maximale geklokte snelheid van 2.4GHz) en vier Cortex-A53-kernen. Deze processor zou naar verluidt sneller zijn dan de Exynos 7420 van Samsung.

huawei-invite

Op datzelfde evenement zou ook zomaar dan de Huawei Mate 8 gepresenteerd kunnen worden, omdat die waarschijnlijk wordt voorzien van de Kirin 950-processor. Deze phablet krijgt volgens de geruchten een scherm van zes inch, een qhd-resolutie, 3GB of 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan intern geheugen. Ook zou er een camera van 21 megapixels aan boord zitten, evenals een batterij van 4000 mAh (maar waarschijnlijk meer). Consumenten zouden overigens zelf kunnen kiezen hoeveel intern en werkgeheugen ze willen.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.