Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu mensen verbergen binnen Google Photos

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 10:23 CategorieAndroid

Soms maak je wel eens foto’s waar per ongeluk mensen op staan die je helemaal niet kent – die foto’s kun je nu filteren in Google Photos. Binnen de Android-app kun je nu aangegeven wie je niet meer wil zien in je foto-albums en andere opgeslagen materiaal.

Google Photos laat je nu mensen verbergen

Met de nieuwste versie van Google Photos op Android ben je in staat om mensen te verwijderen uit je opgeslagen materiaal, zodat je ze niet meer tegenkomt in automatisch gemaakte overzichten of wanneer je door je eigen foto’s en video’s bladert. Dat doe je door op de vergrootglas op het scherm te tappen. Daarna houd je een foto even wat langer ingedrukt, waarna de mogelijkheid verschijnt meerdere foto’s te selecteren. Vervolgens selecteer je alle foto’s met mensen die je niet meer wil zien en tap je op verbergen.

Onderaan het scherm van je Android verschijnt dan een kleine pop-up die meldt dat het verbergen gelukt is. Ook is er natuurlijk de knop voor het ongedaan maken van de actie, voor het geval je toch nog even de foto’s wil terughalen. Wil je alle opgeruimde foto’s terugzien, dan tap je op het zoekveld aan de bovenkant en selecteer je de eerste optie. Vanuit dit menu kun je op eenzelfde manier de foto’s selecteren die je toch weer in je overzicht wil plaatsen. Je kunt het apk-bestand nu downloaden via APK Mirror.

  • Google Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.