Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Launchify voor Android weet welke apps je nodig hebt

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 14:19 CategorieAndroid

De Android-launcher Launchify is wat handiger voor de phablet-eigenaren onder ons dan de mensen met een alleen een tablet in het bezit. Deze launcher kan namelijk op basis van je locatie bepalen welke apps je op dit moment zou kunnen gebruiken.

Launchify: Android-launcher stelt app-suggesties voor

Launchify is een Android-launcher. Een launcher is een app voor Android die vaak extra functies toevoegt aan het Android-besturingssysteem. En Launchify is met name handig voor de mensen met veel apps op hun smartphone, phablet en tablet, aangezien de software kan kijken naar je locatie en op basis daarvan een app-suggesties kan maken. De apps verschijnen dan op een rijtje op het lockscreen van het apparaat, zodat je ze altijd snel kunt raadplegen – of je de telefoon nu ontgrendeld hebt of niet.

Launchify kan ook zien of je in de auto zit, bijvoorbeeld, en op basis daarvan een podcast-app voorstellen. Toegegeven, dergelijke apps zijn minder handig voor tablets, maar mensen met een phablet op zak kunnen Launchify zeker eens uitproberen. Niet alleen krijg je app-suggesties, je kunt ook zelf instellen welke apps je eigenlijk nooit wil zien en welke apps je altijd wil zien. Die apps die je altijd wil zien, staan dan vast op de balk met apps op het lockscreen. In de toekomst wordt er mogelijk een tweede balk met applicaties toegevoegd.

Je kunt de app hieronder gratis downloaden en uitproberen.

  • Launchify
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.