Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo kondigt Yoga 900 en Yoga Home 900 aan

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 11:20 CategorieWindows

Lenovo kondigt vandaag de Yoga 900 en de Yoga Home 900 aan: een convertible tablet en een gigantische tablet met een scherm van 27 inch. Deze tablets zijn speciaal ontwikkeld voor mobiel werken en entertainment en zijn dit jaar verkrijgbaar.

Lenovo Yoga 900 en Lenovo Yoga Home 900

Lenovo heeft vandaag twee nieuwe tablets aangekondigd, de Lenovo Yoga 900-convertible en de Yoga Home 900.

Lenovo YOGA 900 Convertible

De Lenovo Yoga 900 is een convertible tablet met een zesde generatie Intel Core i7-processor en weegt 1,29 kilogram. De convertible kan in vier standen worden gebruikt (laptop, stand, tent, tablet) en heeft een opmerkelijk scharnier, dat geïnspireerd is door een horlogeband. De batterij gaat vijftig procent langer mee dan voorgaande Yoga-modellen en kan tot negen uur meegaan. Ook is de Yoga 900 voorzien van Windows 10, waar gebruikers steeds de keuze hebben tussen de tablet-modus van het besturingssysteem, of de pc-versie.

De Lenovo Yoga 900 heeft een 13,3 inch-scherm met een resolutie van 3200 bij 1800 pixels. Daarnaast is het apparaat voorzien van JBL-stereospeakers, Dolby Audio Premium en een virtuele surround sound-ervaring. Verder heeft de convertible een Solid State Drive (SSD) van Samsung die kan oplopen tot 512GB aan vrije schijfruimte en kan worden gekocht met 16GB aan werkgeheugen. Maar de Lenovo Yoga 900 is ook verkrijgbaar met minder: dan krijg je een model met 8GB aan werkgeheugen en 256GB aan interne opslagruimte.

lenovo-yoga-900-1540x

Lenovo Yoga Home 900

Ook heeft Lenovo de Yoga Home 900 aangekondigd. De Yoga Home 900 is een 27 inch-tablet en all-in-one-computer, die is voorzien van een vijfde generatie Intel Core i7-processor, Windows 10 en optionele grafische kaart Nvidia GeForce 940A. Deze tablet gaat tot drie uur mee op één volle batterij, maar biedt dus wel een volledige mobiele pc-ervaring. Dankzij de Aura 3.0-interface kom je snel terecht bij al je eigen media, maar ook andere entertainment en zelfs educatieve applicaties voor je kinderen thuis of op school.

De Lenovo Yoga Home 900 heeft een full hd-resolutie, kan een SSD tot 1TB bevatten en kan ook tot 8GB aan werkgeheugen krijgen. De consument kan straks kiezen uit verschillende configuraties, net zoals dat het geval is met de Yoga 900. Het apparaat heeft drie usb-poorten, een hoofdtelefoon- en microfoonaansluiting en HDMI-in.

lenovo-yoga-home-900-1540x

Prijzen en beschikbaarheid

De Lenovo Yoga 900 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren oranje, zilver en champagne goud voor een adviesprijs van 1299 euro. De Lenovo Yoga Home 900 is vanaf december verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1499 euro.

  • Delen:
Lenovo Yoga 900
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.