Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG brengt video uit over UX 4.0+

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2015, 11:33 CategorieAndroid

LG heeft een video uitgebracht over de interface die we straks gaan terugzien op onder meer de onlangs aangekondigde LG V10-phablet. De interface op het apparaat wordt UX 4.0+ genoemd en in de video zien we goed wat we ervan mogen verwachten.

Dit is LG UX 4.0+ op de LG V10-phablet

Fabrikant LG heeft een gloednieuwe video uitgebracht waarin we kennismaken met de interface UX 4.0+, die we later gaan terugzien op de LG V10-phablet die het bedrijf onlangs heeft aangekondigd. Deze phablet draait nu nog op Android 5.1, maar moet begin volgend jaar Android 6.0 Marshmallow krijgen. Helaas is het nog niet bekend wanneer de LG V10 naar Nederland komt, aangezien het apparaat voorlopig alleen in Zuid-Korea wordt gelanceerd. Maar dat kan in de toekomst natuurlijk nog gaan veranderen.

De bovenstaande video maakt duidelijk dat de LG V10 met UX 4.0+ je leven eigenlijk alleen maar beter maakt (maar welke smartphone, phablet of tablet doet dit niet?). Je bent in staat snel foto’s te maken, berichten te versturen en kunt zelfs selfies in breedbeelformaat schieten, zodat je die selfiestick eindelijk kunt weggooien. Daarnaast wordt er verder nog meer aandacht besteed aan de multimediamogelijkheden van het toestel, een aandachtspunt die al eerder goed naar voren werd gebracht door de fabrikant, LG.

  • Delen:

Reacties

  1. Thymen
    17 oktober, 2015 om 7:29

    Krijgt de G4 ook misschien UX 4.0+?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.