Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG één van de eersten die Marshmallow-update uitbrengt’

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 10:10 CategorieAndroid

Het schijnt dat LG straks één van de eerste fabrikanten zal zijn die de Android 6.0 Marshmallow-update uitbrengt voor zijn toestellen. Voorlopig worden er echter slechts twee toestellen genoemd en één daarvan is de phablet G4.

Gerucht: Marshmallow-update komt snel naar LG G4

Het schijnt zo te zijn dat LG momenteel hard achter de schermen werkt aan de volgende grote update voor zijn toestellen. Dat is natuurlijk de Android 6.0 Marshmallow-update die Google deze maand vrijgeeft. Net als vorig jaar wil de Zuid-Koreaanse fabrikant LG als één van de eerste fabrikanten de update uitbrengen voor zijn toestellen, maar helaas geldt dat niet voor élk toestel van LG. De phablets die worden genoemd zijn de LG G4 en de LG G3, die vorig jaar ook al als eerste de update naar Android 5.0 Lollipop kreeg.

Dat blijkt uit documenten die ondersteuning moeten aanbieden voor de update naar Marshmallow, die helaas nog niet beschikbaar zijn (en in het Koreaans geschreven zijn). Echter, het is nog niet bekend wanneer we de update dan mogen ontvangen, maar het zo voor ons Europeanen niet heel lang hoeven te duren, omdat de update niet eerst langs de telecomproviders hoeft te gaan. Mocht je dus balen dat je toestel geen Android 5.1.1 heeft gehad, dan heb je nu iets speciaals om naar uit te kijken, want Marshmallow ziet er goed uit.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.