Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G4 is de eerste non-Nexus die Marshmallow krijgt

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 9:58 CategorieAndroid

LG heeft bekendgemaakt dat de LG G4 de eerste smartphone en phablet is die Marshmallow krijgt, als non-Nexus-apparaat. De upgrade komt volgende week al naar Polen toe, maar het duurt daarna niet lang voordat de rest van Europa de update mag downloaden.

LG G4 krijgt volgende al Marshmallow

LG heeft laten weten dat de LG G4 vanaf volgende week wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Daarmee is deze phablet de eerste smartphone en phablet die de Marshmallow-update krijgt, als non-Nexus-apparaat (aangezien Google zijn Nexus-apparaten altijd als eerste updatet met de nieuwste software). De update voor de LG G4 wordt eerst uitgerold in Polen, maar zal daarna elders in Europa worden uitgebracht. Het hoeft dus niet lang meer te duren voordat hij ook in Nederland aankomt.

LG heeft natuurlijk zelf ook het één en ander aangepast aan de software en hieronder staan de belangrijkste veranderingen.

  • Het geven van toestemmingen is simpeler in beeld gebracht en kan op elk moment worden veranderd
  • Meerdere geluidsmodi met de optie alleen geluid, trillingen of helemaal niets te horen of te voelen
  • Doze Mode: hiermee worden achtergrondprocessen uitgeschakeld wanneer de phablet inactief is

Wanneer Android 6.0 Marshmallow precies naar Nederland toe komt voor de LG G4, is helaas niet bekendgemaakt, maar wij verwachten dat het nog voor de jaarwisseling moet gaan gebeuren.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.