Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V10 heeft twee schermen en twee selfiecamera’s

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2015, 9:13 CategorieAndroid

LG heeft een nieuwe premium phablet aangekondigd: de LG V10. De LG V10 heeft niet alleen twee schermen, maar ook twee selfiecamera’s. Het tweede scherm staat altijd aan en de tijd, het weer en het batterijniveau wanneer het grote scherm uitstaat.

Dit is de LG V10 premium phablet

Vlak voordat LG zijn persconferentie houdt, presenteert het bedrijf de LG V10-phablet. De is de eerste V-smartphone in een nieuwe lijn, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Qua specs lijkt de LG V10 veel op de LG G4: een verwijderbare batterij van 3000 mAh, zestien megapixel-camera aan de voorkant, Snapdragon 808-processor – we hebben het allemaal eerder gezien. Wel heeft de V10 1GB aan werkgeheugen meer (in totaal dus 4GB RAM) en zien we dat de phablet niet één, maar twee selfiescamera’s van vijf megapixels heeft.

Ook heeft het apparaat twee schermen. Een qhd-variant van 5,7 inch en een veel kleiner, always-on, scherm daarboven, dat een aantal dingen kan doen. Wanneer het grote scherm uitstaat, dan kan het bijvoorbeeld het weer, de tijd of het batterijniveau laten zien, maar je kunt het ook gebruiken als middel om een agenda-item te zien of je muziekspeler te bedienen. Het idee doet ons denken aan de Edge van de Galaxy Note Edge of de Samsung Galaxy S6 Edge+, maar dan in de vorm van een plat, klein touchscreen aan de bovenkant van een toestel.

De twee camera’s aan de voorkant kunnen overigens 3D-foto’s maken. Verder hoopt het bedrijf dat de V10 voor video doet wat de G4 voor foto’s doet en dat wil LG bereiken door de phablet video’s te laten schieten in hd, full hd, ultra hd en zelfs een 21:9-ratio. Daarnaast heeft de camera de beschikking over zowel een optische als een elektronische beeldstabilisator. De phablet verschijnt in vijf kleuren – zwart, wit, beige en twee kleuren blauw – en in één opslagvariant, namelijk 64GB. Over een prijs of datum is nog niets bekend.

Lees hier meer over de nieuwe zelfstandige smartwatch die LG ook heeft aanekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.