Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V10 phablet binnenkort dan toch naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2015, 16:37 CategorieAndroid

LG zal binnenkort zijn V10 smartphone in Europa uitbrengen. De Zuid-Koreaanse fabrikant liet eerder bij de lancering van het toestel weten dat niet van plan te zijn.

LG V10 dan toch naar Europa

De V10 is een high-end phablet van LG die eerder deze maand werd aangekondigd. Bij de aankondiging van het toestel liet de fabrikant weten het apparaat alleen in de VS en China te verkopen, maar die strategie wordt nu herzien.

De V10 is een phablet vervaardigd uit staal met een 5.7 inch scherm en een resolutie van 2560 x 1440. Er is ook een display specifiek voor het weergeven van notificaties, dat meet zo’n 2.1 inch. Opmerkelijk zijn ook de twee camera’s vooraan het toestel, elk met een resolutie van 5 megapixels. De twee camera’s nemen simultaan foto’s om breedbeeldfoto’s vast te leggen.

In de behuizing van het apparaat schuilt een Snapdragon 808 processor met 4GB werkgeheugen en 64GB aan opslagruimte. De phablet is dus high-end en kan de concurrentie aan met apparaten als de Samsung Galaxy Note.

LG brengt zijn nieuwe high-end smartphone V10 toch in Europa uit. Bij de release begin oktober werd Europa nog niet genoemd als continent waar het toestel zou verschijnen, maar de fabrikant meldt vrijdag dat de V10 hier na de VS en China toch uitkomt.

Prijs en beschikbaarheid

Deze week zou het apparaat al over de toonbank gaan in de VS en China. LG is nog niet duidelijk over een exacte datum voor de Europese lancering van de V10, noch over de prijs. Meer info over het toestel vind je in ons overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.