Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt ook aan eigen betaalsysteem, LG G Pay’

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 18:52 CategorieAndroid

Naar verluidt wil LG zich ook gaan mengen op de markt voor betaaldiensten, met zijn eigen service genaamd LG G Pay. Dat blijkt uit geregistreerde handelsmerken die de fabrikant van phablets en televisies in Zuid-Korea en de VS heeft laten vastleggen.

Gerucht: LG G Pay is het betaalsysteem van LG

Het wordt nog druk op de markt voor betaaldiensten. Naast Google, Apple, PayPal en Samsung wil nu ook LG zich mengen in de strijd en doet dat straks mogelijk met LG G Pay. Die naam is namelijk als handelsmerk geregistreerd in zowel Zuid-Korea als de Verenigde Staten, waardoor het idee ontstaan is dat LG de dienst wereldwijd wil uitbrengen. LG heeft eerder al wel aangegeven plannen te hebben voor een dergelijke dienst, maar liet aan het begin van oktober verder helemaal geen details los over de plannen of zelfs de naam.

En een handelsmerk als ‘G Pay’ laat ook weinig aan de verbeelding over, eerlijk gezegd, waardoor het dus helemaal niet vreemd is om te bedenken dat dit de betaaldienst van de fabrikant gaat worden. Samsung wordt momenteel gezien als marktleider vanwege de NFC-techniek die het bedrijf gebruikt voor Samsung Pay, maar (onbekende) bronnen geven aan dat de dienst van LG stukken veelzijdiger is dan die van Samsung en ook beter op de markt en nieuwe technologieën kan reageren. Het is nu wachten op de aankondiging van LG.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.