Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lumia 950 XL krijgt toch ondersteuning voor Surface Pen’

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2015, 9:29 CategorieWindows

Een Microsoft-medewerker heeft op Twitter aangegeven dat de Lumia 950 XL mogelijk toch voorzien wordt van Surface Pen-ondersteuning. Helaas heeft de beste man geen tijdframe bekendgemaakt, dus weten we niet wanneer we de support kunnen verwachten.

Gerucht: toch Surface Pen-ondersteuning voor Lumia 950 XL?

Voordat Microsoft officieel de Lumia 950 XL aankondigde, waren er al flink wat geruchten over het apparaat op internet verschenen. Eén van die geruchten sprak over de ondersteuning van de Surface Pen, die je in combinatie met een Surface-tablet van Microsoft kunt gebruiken. Echter, toen Microsoft vorige week officieel de Lumia-phablet aankondigde, sprak het bedrijf uit Redmond geen woord over de speciale pen. Maar de hoop lijkt nog niet verloren, aangezien een Microsoft-medewerker op Twitter wellicht voor zijn beurt praatte.

De beste man heeft namelijk aangegeven dat de ondersteuning voor Surface Pen zeker naar Lumia 950 XL gaat komen. Maar wanneer, dat liet het tweetende personeelslid dan weer niet weten. Het zou in elk geval een welkome toevoeging zijn aan het arsenaal van het toestel, die al high-end-specificaties en enkele toffe accessoires tot zijn beschikking heeft. Maar omdat Microsoft de aankondiging niet zelf naar buiten bracht, houden we het voorlopig nog even op een gerucht en wachten we die aankondiging rustig af.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.