Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow easter egg bevat local multiplayer

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2015, 9:40 CategorieAndroid

Dat Android 6.0 Marshmallow wederom een Flappy Bird easter egg heeft, wisten we al: maar nu blijkt dat er ook een multiplayer in zit. Multiplayer is een modus voor meerdere personen. Die allemaal tegelijkertijd Flappy Bird spelen.

Multiplayer in Marshmallow easter egg Flappy Bird

Dat Android 6.0 Marshmallow een easter egg (verborgen grapje) in de vorm van een Flappy Bird minigame heeft, is allang geen nieuws meer. Dat nieuws kwam begin vorige maand al aan het licht. Maar dat je deze minigame met vijf van je vrienden tegelijkertijd kunt spelen, was ons nog niet bekend en is dus wel nieuwswaardig. Je hebt nog steeds het doel tussen twee objecten te flappen, uiteraard Android-achtige marshmallowblokjes, maar dit keer proberen vijf andere mensen dat ook. Op hetzelfde moment.

Mocht je denken dat de originele Flappy Bird al frustrerend genoeg was (of al die andere iteraties die daarna in Google Play, videogames op spelcomputers en andere locaties verschenen), dan kun je maar beter niet aan deze minigame beginnen – want het wordt er niet beter op. Wil je je er toch aan wagen? Dan kun je de minigame vinden door naar de instellingen van je apparaat te gaan, om daar een paar keer op het Android-versienummer te tappen, net zolang totdat het logo van Marshmallow in beeld komt.

Daar tap je ook een paar keer op. Houd nu je duim even vast op de M en het moet daarna niet lang duren voordat de game geactiveerd wordt. Veel succes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.