Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow-update voor LG G4-phablet uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2015, 17:58 CategorieAndroid

LG heeft laten weten dat de upgrade naar Android 6.0 Marshmallow vertraagd is voor de LG G4-phablet, mogelijk voor korte duur. Wel is namelijk het ROM-bestand van Marshmallow voor de G4 online verschenen; maar die verschilt niet veel van de huidige Android-versie op het toestel.

LG G4 krijgt Marshmallow iets later, maar nog steeds snel

Eerder deze maand heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant LG aangegeven dat die zijn moderne Android-toestellen snel zou updaten met de nieuwste Android-besturingssysteem, namelijk Android 6.0 Marshmallow. Eén van die toestellen is de dit jaar verschenen LG G4-phablet. Eerst zou Polen aan de beurt zijn, waarna de rest van Europa, en dus ook Nederland, snel aan de beurt zou zijn. Echter, op maandag is naar buiten gekomen dat de upgrade nog even op zich laat wachten, maar voor hoe lang is nog niet duidelijk.

De LG G4 krijgt Android 6.0 Marshmallow dus iets later dan gepland, maar de kans is groot dat het nog steeds veel sneller zal zijn in vergelijking met toestellen van bijvoorbeeld Sony of Samsung. Ondertussen is er al wel een ROM-bestand van Marshmallow voor de G4 opgedoken, maar de eerste avonturier die deze software geïnstalleerd heeft, geeft aan dat de veranderingen (op het eerste gezicht) miniem zijn. Mogelijk verschijnt de update enkele dagen later en in het ergste geval gaat het nog enkele weken duren.

Een precieze releasedatum is wederom niet gegeven door LG.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Reacties

  1. Jan Bos
    27 oktober, 2015 om 9:00

    Doe maar rustig aan, met zulke prijzen heb ik absoluut geen belangstelling voor het apparaat.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.