Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft bevestigt bestaan Surface Mini-tablet

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2015, 8:58 CategorieWindows

Maanden geleden verschenen de eerste geruchten omtrent de Surface Mini: een tablet die daadwerkelijk bestaan heeft, aldus Microsoft. De onderdirecteur van de Surface-afdeling geeft aan de tablet zelfs elke dag gebruikt te hebben.

De Surface Mini heeft bestaan

De Surface Mini: een tablet waar we al sinds 2013 geruchten over horen, maar nooit op de markt is uitgebracht. Over de hardware werd veel gezegd en gespeculeerd, maar Microsoft heeft tot op heden nooit bevestigd dat het apparaat bestaan heeft. Het enige dat het bedrijf uit Redmond wilde vertellen over de tablet, is dat het een dergelijke tablet bijna niets zou verschillen met het bestaande aanbod van kleinere Windows-tablets en dat die daarom Microsoft niet genoeg geld zou opleveren; dit zei zowel Satya Nadella evenals Stephen Elop.

Maar de onderdirecteur van de Surface-afdeling binnen Microsoft, Panos Panay, heeft nu aangegeven dat de Surface Mini bestaan heeft en dat hij de tablet zelfs elke dag gebruikt heeft. Voordat de tablet werd geannuleerd, gebruikte Panay het apparaat elke dag. Panay noemt de Mini ‘awesome’ en voegt daaraan toe dat dit apparaat hem het idee gaf dat de Surface Book, begin deze maand aangekondigd, meer dan een laptop moest worden. Helaas zijn er geen foto’s vrijgegeven van deze tablet – wij hadden hem graag in werking gezien.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.