Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Display Dock gaat 99 dollar kosten

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2015, 13:55 CategorieAccessoires

Afgelopen week introduceerde Microsoft de Lumia 950 XL, de eerste phablet draaiend op Windows 10 Mobile. Speciaal voor dit model, en zijn kleinere broer, brengt Microsoft het Display Dock op de markt. Hiermee kan van de Continuum-feature van Windows 10 gebruik gemaakt worden.

Tijdens de presentatie demonstreerde Microsoft het Display Dock, dat voorzien is van usb-poorten, een hdmi-poort en een miniDisplayPort. Wanneer je je Lumia-toestel dat draait op Windows 10 hiermee koppelt en een extern display aansluit worden alle universele Windows-apps geschaald naar het grote scherm. Op deze manier creëer je met je smartphone of tablet een complete desktop, waarop ook een toetsenbord en muis aangesloten kan worden.

Tegenover Computerworld laat Microsoft deze week weten dat het Microsoft Display Dock 99 dollar zal gaan kosten in de VS en alleen geschikt zal zijn voor Lumia-toestellen die afgelopen week aangekondigd zijn. De Europese prijzen zijn nog niet bekendgemaakt maar we mogen ervan uitgaan dat Microsoft in Nederland iets meer dan 100 euro voor het dock vraagt.

Lees meer over Continuum en de nieuwe Microsoft Lumia 950 XL.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.