Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Edge krijgt zijn extensies pas in 2016

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2015, 9:37 CategorieApplicaties

Microsoft heeft laten weten dat de ondersteuning voor extensies voor de Microsoft Edge-browser pas volgend jaar zullen verschijnen. Eerder beloofde de softwaregigant dat die ondersteuning nog voor het einde van 2015 naar de browser toe zou komen.

Voorlopig nog geen extensies voor Microsoft Edge

Microsoft was altijd voornemens om nog voor het einde van 2015 extensie-ondersteuning te willen lanceren voor de nieuwste browser van het bedrijf, Microsoft Edge. Maar deze week kondigt de softwaregigant aan dat die feature vertraging heeft opgelopen en pas in 2016 zal verschijnen. Microsoft laat het volgende in een verklaring weten.

We’re committed to providing customers with a personalized web experience, which is why bringing extensions to Microsoft Edge continues to be a high priority. We’re actively working to develop a secure extension model to make the safest and most reliable browser for our customers, and look forward to sharing more in a future Windows 10 update in 2016.

Momenteel is Microsoft nog bezig met het testen van extensies voor Edge, maar dan wel intern. Het bedrijf wil er namelijk voor zorgen dat extensie-ontwikkelaars gemakkelijk en snel hun bestaande extensies vanuit Chrome en Firefox kunnen overzetten naar Microsoft Edge. Wanneer de extensies voor de browser verschijnen, dan zullen gebruikers die kunnen downloaden vanuit de Windows Store. Het is dus helaas niet echt duidelijk waarom deze feature is uitgesteld, maar mogelijk kan het iets te maken hebben met de online veiligheid.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.