Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft lanceert Arrow-launcher officieel in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 9:58 CategorieAndroid

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Arrow-launcher voor Android vanaf nu in Google Play staat en dus uit de bèta is gekomen. Iedereen die tenminste Android 4.0.3 op zijn Android heeft staan, kan de launcher nu downloaden uit proberen.

Download nu de Arrow-launcher van Microsoft

Microsoft zet de trend om meer software voor andere platformen te maken voort en leverde onlangs een gloednieuwe Android-launcher af, die destijds in bèta-vorm te verkrijgen was. De launcher heet Arrow en doet ons een beetje denken aan Aviate, maar dan minder gericht op contextuele aanbevelingen. Deze launcher is nu officieel uit de bèta gekomen en staat nu in Google Play, waar iedereen met tenminste Android 4.0.3 hem kan downloaden en uitproberen. De launcher is wel even wennen in het begin.

Wanneer je namelijk Arrow installeert op je Android-apparaat, dan veranderen er een paar dingen. Zo past de app een aantal icoontjes aan van apps die standaard op je toestel staan. Ook verandert natuurlijk de indeling van je homescreen. Helemaal onderop vind je nog steeds de apps die je daar zelf hebt neergezet. Daarboven is een groot gebied gereserveerd voor applicaties die je met enige regelmaat gebruikt en daarboven zit een rij met apps je dagelijks in gebruik neemt. Zo vind je snel de apps die je nodig hebt.

De Arrow Launcher is gemaakt door het Microsoft Garage-team, die wel vaker aparte of creatieve apps lanceert.

  • Arrow Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.