Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Lumia 950 XL begin december te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2015, 10:02 CategorieWindows

Eerder deze maand introduceerde Microsoft de Lumia 950 XL, de eerste phablet van het bedrijf die op Windows 10 draait. Vandaag laat Microsoft weten dat het toestel reeds besteld kan worden en dat de levering begin december plaatsvindt. De Lumia 950 XL gaat in Nederland 699 euro kosten.

Microsoft introduceert de Lumia 950 XL vanaf begin december 2015 in Nederland en vanaf vandaag is het mogelijk om de nieuwste telefoon online via een pre-order te bestellen bij diverse retailers. Het toestel draait op Windows 10, beschikt over een 5,7-inch display, is voorzien van een octacore in de processor, is 8,1 millimeter dun en is voorzien van Continuüm. Dankzij deze software is de Lumia 950 XL te gebruiken als een pc. Koppel een Microsoft Display Dock, een scherm, muis en toetsenbord aan het toestel en hij toont alles op het aangekoppelde scherm.

De Lumia 950 XL komt met een Quad HD-resolutie en bevat een Qualcomm Snapdragon 810-processor, Ook beschikt het toestel over USB-C fast charging, waardoor hij al in een half uur voor vijftig procent is op te laden. Windows 10 Mobile geeft volledige toegang tot Windows Store, OneDrive-opslag en Microsoft Office Mobile en Outlook. De Lumia 950 XL is vanaf begin december 2015 verkrijgbaar in zwart en wit voor een prijs van 699 euro. Bij aankoop voor eind januari 2016 wordt een Display Dock ter waarde van 99 euro gratis bijgeleverd.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.