Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft ontwikkelt oplossing voor schermproblemen Surface Book

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 19:33 CategorieHardware

Heel wat gebruikers van de Surface Book hebben problemen gerapporteerd met het scherm van Microsoft’s eerste laptop, de fabrikant geeft aan aan een oplossing te werken.

Schermproblemen Surface Book

Op het forum van Microsoft en op verschillende andere fora duiken heel wat gebruikers op van de Surface Book die klagen over problemen met het scherm van hun laptop. De gebruikers rapporteren dat hun scherm soms extreem snel begint te flikkeren waardoor het apparaat onbruikbaar wordt. Waar schijnlijk gaat het dus om problemen met de grafische kaart van het toestel.

Microsoft heeft nu bevestigd dat ze het probleem erkennen en druk bezig zijn met een oplossing. De oplossing zou komen in de vorm van een driver-update voor het apparaat. Die update zullen gebruikers via Windows Update binnenkrijgen en zou alle problemen moeten verhelpen. Wanneer de update beschikbaar zal zijn is nog niet gekend.

De Surface Book is de eerste laptop van Microsoft, al kan hij ook als tablet gebruikt worden door het scherm los te klikken van het toetsenbord. Het apparaat heeft onder andere een opmerkelijke scharnier die de naadloze overgang van laptop naar tablet moet mogelijk maken. Het apparaat is sinds enkele dagen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Wanneer en of de Surface Book naar Nederland komt is nog niet bekend. Microsoft is redelijk stil rond de kwestie, al verwachten we dat er snel informatie zal volgen. Meer informatie over de Surface Book vind je in ons artikel over het apparaat.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.