Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Pro 4 repareren gaat niet gemakkelijk

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2015, 10:06 CategorieWindows

Uit onderzoek van iFixit blijkt dat de Microsoft Surface Pro 4 repareren nog niet zo gemakkelijk is – op het vervangen van de SSD na, dan. Voor de rest van het apparaat geldt dat alles goed zit vastgeplakt met stevige lijm en daar kun je als handige consument weinig mee.

Microsoft Surface Pro 4 repareren – laat dat aan de pro’s over

De Microsoft Surface Pro 4 wordt overladen met lof door de pers. Maar dat neemt niet weg dat de hybride tablet geen problemen heeft. Sterker nog, alleen deze week al kwamen er twee problemen aan bod met de nieuwe Surface-modellen, waardoor early adopters op de blaren moeten zitten. Voor Surface Pro 4-eigenaren komt er nog een vervelend probleem bij: de tablet is namelijk lastig zelf te repareren. Net zoals de Nexus 6P van Huawei en Google, krijgt ook de nieuwe Surface Pro een score van twee uit tien – en dat is extreem laag.

Het grootste probleem met het repareren van de Microsoft Surface Pro 4, is het feit dat alles goed zit vastgeplakt met lagen lijm. Heb je problemen met het scherm of de batterij, dan loop je tegen de grootste problemen aan – die zitten goed vast. Wel is het zo dat het scherm beter te vervangen is dan die van de Surface Pro 3 en ben je gelukkig ook in staat snel je SSD te vervangen, wanneer je echt toe bent aan meer opslagruimte. Dit neemt niet weg dat de Surface Pro 4 nog steeds een fijne tablet is – maar zelf repareren zit er helaas niet in.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.