Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

NBA 2K16 verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 9:01 CategorieAndroid

De Noord-Amerikaanse speluitgever 2K Games heeft bekendgemaakt dat NBA 2K16 nu te downloaden is voor Android en iOS. Mocht je hem willen downloaden voor je Android-tablet, let dan even goed op de compatibiliteit; niet alle moderne tablets worden ondersteund.

Digitaal basketballen in NBA 2K16

2K Games, een Noord-Amerikaanse speluitgever, heeft laten weten dat mensen met een Android- of iOS-apparaat nu het basketbalspel NBA 2K16 kunnen downloaden. Op Android kost het spel 8,52 euro en op iOS kost NBA 2K16 7,99 euro. De gamedownload is op Android 1,9GB groot, terwijl iOS-bezitters meer dan 3GB moeten vrijhouden. Verder hebben Android-bezitters minstens Android 4.3 en iOS-eigenaars tenminste iOS 9.0 nodig om de game te kunnen draaien en moet iedereen rekening houden met in-app-aankopen.

Waar je verder even goed naar moet kijken is de compatibiliteit met je hardware. Zelf geen 2K op de gamepagina van iTunes aan dat NBA 2K16 niet werkt op een iPad 2 en Android-eigenaren hebben inmiddels gemeld dat moderne apparaten, zoals een Google Nexus 6 of de Nvidia Shield Tablet (een tablet gericht op gaming, nota bene), de game niet kunnen draaien. Waarom deze problemen voorkomen, is ons een raadsel, maar we hopen dat 2K Games de oplossing snel gevonden heeft. Je kunt het spel via de onderstaande links downloaden.

  • NBA 2K16
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.