Need for Speed: No Limits verkrijgbaar voor Android en iOS

01 oktober 2015 1 Minuut 2 Reacties
need-for-speed-no-limits

Electronic Arts heeft de game Need for Speed: No Limits gelanceerd voor Android en iOS. De game is nu gratis te downloaden, maar heeft, zoals je eigenlijk wel had kunnen zien aankomen, flink wat in-app-aankopen op zijn naam staan.

Nu te downloaden: Need for Speed: No Limits

De Need for Speed-franchise levert over het algemeen leuke, vlotte racetitels af die je op de moderne consoles kunt spelen. Elk deel brengt iets nieuws op tafel (of grabbelt uit de grote ton met features die het al eens gebruikt heeft) en krijgt over het algemeen hoge cijfers. Need for Speed: No Limits gaat waarschijnlijk niet hetzelfde pad bewandelen. Ten eerste omdat het meer een endless runner in plaats van een racegame is en ten tweede omdat de game tjokvol in-app-aankopen zit en constant in verbinding moet zijn met het internet.

je bestuurt de auto niet zoals je wellicht had verwacht. De auto rijdt vanzelf en het enige dat je hoef te doen is naar links of rechts vegen om van baan te wisselen en naar voren vegen om de nitro te activeren voor een stevige boost. Onderweg ram je zo hard als mogelijk tegen politieauto’s aan, kun je je eigen wagen uitbreiden en verdien je natuurlijk nieuwe bolides. Oh en er is zelfs een verhaalmodus aanwezig, inclusief verplichte cutscenes. De game was eerder al in Nederland verkrijgbaar als soft launch, maar is nu dus officieel gelanceerd.

Need for Speed: No Limits

Reacties (2)