Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Neem je game-ervaring met Google Play Games op

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 10:35 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat de nieuwste update voor Google Play Games spelers in staat stelt hun game-ervaring op te nemen. Ook kunnen die gamers de video’s snel en gemakkelijk bewerken, voorzien van commentaar en natuurlijk uploaden naar YouTube.

Deel je game-ervaring op YouTube met Google Play Games

Met Google Play Games had Google al een platform in handen waarmee het gamers wereldwijd op Android met elkaar kan laten communiceren, maar met de nieuwste update voor de app gaat dat nog een stap verder. Met Google Play Games kun je voortaan je gameplay op je Android in 720p of 480p opnemen. Dat doe je door Google Play Games te openen op je apparaat, de game op te starten die je wil spelen en vervolgens op de knop ‘opnemen’ drukken. De update kan één dezer dagen aankomen op je Android-tablet of -smartphone.

Wanneer je klaar bent met opnemen, kun je de video ook nog bewerken. Zo kun je ander beeldmateriaal toevoegen, heb je de keuze om jezelf te filmen tijdens het spelen (middels de camera aan de voorkant) en ben je in staat de video van commentaar te zien. Alles bij elkaar vormt het een zogenaamde Let’s Play-video: video’s waarin mensen gamen en daar overheen praten, of dat nou over de game gaat of niet. Ben je klaar met je video, dan kun je uiteraard het materiaal direct uploaden naar YouTube, zoals met de YouTube Gaming-app.

  • Google Play Games
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.