Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nova Launcher kan te grote iconen nu kleiner maken

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 9:03 CategorieAndroid

De Nova Launcher, één va de meest populaire Android-launchers van dit moment, heeft een kleine, maar vooral handige update gekregen. Zo is de applicatie nu in staat om te grote iconen op je Android gelijk te trekken met de andere icoontjes op het scherm.

Nova Launcher laat gebruikers grootte iconen aanpassen

De Nova Launcher is één van de meest populaire Android-launchers van dit moment, samen met de Action Launcher. Beide launchers worden ook regelmatig van een update voorzien om ervoor te zorgen dat ze bovenaan de voedselketen blijven staan en dit weekend heeft Nova een kleine, maar handige update gekregen. Het stelt gebruikers nu in staat om te groot iconen op het scherm van je Android gelijk te trekken met de andere icoontjes, zodat alles netjes in proportie staat. De andere updates staan hieronder weergeven.

  • Je kunt de iconen automatisch laten krimpen en de Material Design-richtlijnen laten volgen
  • De zoekbalk is nu in Marshmallow-stijl (kleur en grijswaarde)
  • Ondersteunt runtime permissions op Marshmallow
  • En uiteraard de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen

Je kunt de Nova Launcher via de onderstaande downloadlink gratis downloaden voor je Android-tablet of -smartphone. Wanneer je dat doet, dan zet je versie 4.1.0 op je apparaat. Wil je nog meer Android-launchers zien of uitproberen? Check dan onze top vijf Android-launchers.

  • Nova Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.