Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OneDrive-app voor Android en iOS voorzien van update

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2015, 8:17 CategorieAndroid

Microsoft heeft niet alleen de Android-app van OneDrive, maar ook de iOS-applicatie van de cloudopslagdienst voorzien van een update. Beide platformen krijgen zo hun eigen updates; de iOS-app maakt gebruik van iPhone 6S Plus-functies.

OneDrive voor Android en iOS krijgt meer functies

Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf zowel de Android- als de iOS-versie van OneDrive heeft voorzien van een update. OneDrive is de cloudopslagdienst van Microsoft, waarmee je op elk platform in principe al je bestanden kunt opslaan en benaderen. Per platform introduceert Microsoft nu nieuwe functies. Zo is het voor Android-eigenaars nu mogelijk om bestanden ook offline op te slaan, zodat die ook bereikbaar zijn op het moment dat je geen werkende internetverbinding tot je beschikking hebt. Deze functie arriveert later op iOS.

iOS-eigenaars met bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 6S Plus kunnen ondertussen uitkijken naar andere nieuwe features. Microsoft wil namelijk de ervaring stroomlijnen door veelgebruikte functies zoals delen, verplaatsen, verwijderen en details opvragen, sneller toegankelijk maken door de gebruiker langer op het bestand te laten drukken. Doe je dat, dan komt er een radiaal menu tevoorschijn die de functies presenteert. Daarnaast introduceert Microsoft ook de mogelijkheid op pdf-bestanden te schrijven en te tekenen binnen de app.

  • OneDrive
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.