Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OneNote voor Windows 10 krijgt volgende maand grote update

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2015, 9:46 CategorieApplicaties

Microsoft OneNote is één van de meest handige en populaire applicaties voor het maken van snelle notities en Microsoft is nog steeds druk bezig met het uitbreiden en verbeteren van de app. In november kunnen we dan ook de volgende grote update verwachten waarmee handgetekende vormen automatisch naar perfecte vormen omgezet worden.

De Windows 10-versie van de Microsoft OneNote-app krijgt volgende maand een belangrijke update die met name interessant is voor diegenen die niet alleen geschreven tekst opslaan maar ook vormen aan hun notities toevoegen. De nieuwe Ink Shape Recognition-modus maakt het mogelijk tientallen vormen, waaronder cirkels en driehoeken, te herkennen en deze om te zetten naar een perfecte vorm.

OneNote-Ink-Shape

To turn on Ink Shape Recognition, just tap the new Convert to Shapes button on the Draw tab. Once enabled, simply draw shapes with your pen (or press the button to the left of Convert to Shapes to draw with mouse or touch) and watch as your shapes automatically are converted into better-looking versions of themselves! It’s great for everything from basic flowcharts and mind maps to Venn diagrams. We know teachers will be eager to try shape recognition out for Math class!

De Ink Shape Recognition-modus wordt al eerste toegevoegd aan de OneNote-app voor Windows 10 maar zal binnenkort ook binnen de app voor de iPad te gebruiken zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.