Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Peggo converteert YouTube-video’s naar mp3 op Android

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 14:38 CategorieAndroid

Met de applicatie Peggo op Android ben je in staat om snel en moeiteloos een YouTube-video te converteren naar mp3. Dat kan bijvoorbeeld van pas komen wanneer je nummers die op YouTube staan offline wil beluisteren op je tablet, phablet of smartphone.

Peggo: download de YouTube-video en beluister hem offline

Wellicht ben je al bekend met het programma Peggo op pc. Met Peggo ben je in staat video’s en geluidsfragmenten van YouTube en SoundCloud te halen en die te converteren naar een mp3-bestanden, zodat je die onderweg kunt beluisteren op je Android. De pc-versie biedt allerlei mogelijkheden met betrekking tot het bewerken van het gedownloade bestand en kan zelfs video’s converteren. Op Android moeten we het helaas met iets minder doen, maar dat hoeft de app in principe niet minder bruikbaar te maken.

Peggo op Android is in staat een video te downloaden – en dat gaat behoorlijk snel – en alle informatie in te vullen in de beschikbare velden (waar mogelijk). Natuurlijk kun je die info ook zelf invullen als je dat wil, maar in onze bovenstaande afbeelding hebben we het automatisch laten doen. Mocht je nu dus een nummer of podcast tegenkomen op YouTube of SoundCloud die je heel graag offline wil beluisteren, dan kun je de Peggo-app overwegen te downloaden. De makers geven aan dat een iOS-versie nog op zich laat wachten.

Peggo is niet te downloaden uit Google Play, maar wel vanaf deze (betrouwbare) downloadwebsite.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.