Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reageren op WhatsApp in notificatiebalk in iOS 9.1 mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2015, 10:26 CategorieApplicaties

Het is vanaf nu mogelijk om te reageren op een WhatsApp-bericht vanuit de notificatiebalk, wanneer je iOS 9.1 op je iPhone hebt staan. Heb je dus een iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus (of een andere iPhone) met de nieuwste iOS-software, dan kun je nu sneller reageren.

WhatsApp: reageren vanuit de notificatiebalk met iOS 9.1

Met de introductie van iOS 8, introduceerde Apple ook een nieuwe feature: Quick Reply (snel reageren). Met die functie is het mogelijk om op een bericht te reageren vanuit de notificatiebalk, maar helaas werkte dit alleen met de officiële berichtenapp van Apple. Met de release van iOS 9 staat het bedrijf uit Cupertino het ook toe andere apps van deze feature gebruik te laten maken en apps als Facebook Messenger en Skype hebben daar snel van geprofiteerd. Nu heeft WhatsApp ook eindelijk hetzelfde gedaan voor iedereen met iOS 9.1.

Want heb je een iPhone, zoals de iPhone 6 Plus of iPhone 6S Plus (of natuurlijk eentje die geen phablet is), ben je in staat om vanaf nu ook te reageren op WhatsApp-berichten vanuit de notificatiebalk. Daarvoor heb je natuurlijk wel iOS 9.1 nodig en de nieuwste versie van de berichtendienst. Bovendien is het ook mogelijk korte, van tevoren ingestelde berichten te versturen vanaf je Apple Watch-smartwatch, wanneer je ook daarvoor de nieuwste software binnenhaalt. Al met al een mooie update voor fanatieke WhatsApp-gebruikers op iOS.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.