Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Releasedatum Huawei Mate 8 nadert’

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 9:45 CategorieAndroid

Het schijnt dat Huawei momenteel de Huawei Mate 8 in productie heeft laten nemen bij Foxconn, waardoor de releasedatum nadert. De Chinese fabrikant heeft echter zelf nog niet naar buiten gebracht, waardoor we het niet met zekerheid kunnen vaststellen.

Gerucht: Huawei Mate 8 wordt binnenkort gelanceerd

Als je nu aan de naam Huawei denkt, dan denk je misschien aan de Nexus 6P die het bedrijf samen met Google op de markt heeft gebracht. Maar Huawei maakt natuurlijk ook nog steeds toestellen onder zijn eigen naam en de eerstvolgende is waarschijnlijk de Huawei Mate 8-phablet. Een rapport uit China weet te melden dat Huawei de productie heeft ondergebracht bij Foxconn, waar ook de iPhones bijvoorbeeld wordt geproduceerd. Daardoor lijkt de releasedatum van het toestel aanstaande te zijn.

Huawei heeft echter nog niets aangekondigd. De geruchten spreken van de releasemaanden november en december, maar dan wel voor China. Waarschijnlijk komt het toestel ook naar de VS en wellicht ook nog naar Europa. Maar tot Huawei dit allemaal heeft aangekondigd, houden we het voorlopig op geruchten. De Huawei Mate 8 heeft naar verluidt een zes inch-scherm, een Kirin 950-processor met vier ARM Cortex-A53-kernen geklokt op 2.0GHz en vier Cortex-A72-kernen geklokt op 2.4GHz, evenals 3GB of 4GB aan werkgeheugen.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.