Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy A9 wordt een phablet, krijgt 5,5 inch-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2015, 11:06 CategorieAndroid

Samsung zou momenteel werken aan een nieuwe phablet met een 5,5 inch-scherm: de Samsung Galaxy A9. Het toestel is opgedoken in een benchmark, waardoor we al een beeld hebben gekregen van wat we verder mogen verwachten.

Samsung Galaxy A9 duikt op in benchmark

Samsung werkt op dit moment aan een aantal nieuwe smartphones binnen de Galaxy-serie, waaronder Galaxy A9, the Galaxy A3X, the Galaxy A5X, and the Galaxy A7X, die in de komende maanden zouden worden gelanceerd. Deze week zijn er ineens specs opgedoken van de eerstgenoemde, de Samsung Galaxy A9, waaruit op te maken is dat we te maken hebben met een phablet. Het toestel krijgt namelijk volgens de benchmark een full hd Super Amoled-scherm van 5,5 inch en nog meer redelijke hardware onder de motorkap.

Dit is wat we tot nu toe weten over de Samsung Galaxy A9:

  • Modelnummer: SM-A9000
  • OS: Android 5.1.1
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 620
  • GPU: Adreno 510
  • Schermresolutie: 1920 bij 1080 pixels (full hd)
  • Schermgrootte: 5,5 inch
  • Werkgeheugen: 3GB
  • Intern geheugen: 32GB

Helaas weten we verder nog niets over het onaangekondigde toestel. Zo zullen we op de officiële aankondiging van Samsung moeten wachten om te weten te komen wanneer het toestel wordt uitgebracht, of het ook naar Nederland toe komt en wat het dan gaat kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.