Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 5 komt in januari naar Europa’

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 10:09 CategorieAndroid

Naar verluidt zou Samsung voornemens zijn de Samsung Galaxy Note 5 te willen lanceren in Europa en dan in de eerste maand van volgend jaar. Dat terwijl het Zuid-Koreaanse bedrijf eerder aangaf dat de Note 5 niet naar Europa zou komen, omdat wij de Galaxy S6 edge+ hebben.

Komt de Samsung Galaxy Note 5 dan toch onze kant op?

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de Samsung Galaxy Note 5: die zou namelijk in janauri 2016 worden gelanceerd in Europa. Toen Samsung zowel de Note 5 als de Galaxy S6 edge+ aankondigde, gaf het bedrijf ook aan dat wij in Europa alleen de edge+ zouden ontvangen. Fans van de Note-serie waren hier natuurlijk niet blij mee en sommige mensen hebben daardoor een Note 5 geïmporteerd uit andere landen. Maar dan zit je met problemen zoals garantie – al met al een heel pijnlijk proces voor de klant en Samsung.

Maar aan dat pijnlijke proces komt begin volgend jaar misschien een eind, aangezien het gerucht is opgedoken dat de Note 5 dus alsnog deze kant op komt. Het feit dat de bron aangeeft dat de phablet in januari gelanceerd wordt, maakt het enigszins ongeloofwaardig, aangezien december vaak een mooie maand is voor een hardwarefabrikant. Maar dat neemt niet weg dat Samsung het alsnog kan overwegen het apparaat naar Europa te brengen, omdat hier toch meer fans van het product zullen zitten dan Samsung aanvankelijk dacht.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.