Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung kondigt Galaxy S7 in januari aan’

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 9:16 CategorieAndroid

Naar verluidt zal Samsung de Samsung Galaxy S7-phablet in januari van 2016 gaan aankondigen, vlak voordat de MWC-beurs van start gaat. MWC staat voor Mobile World Congress en wordt ieder jaar in Barcelona georganiseerd.

Gerucht: Samsung Galaxy S7 wordt in januari aangekondigd

Er is al een hoop te doen geweest rondom de Samsung Galaxy S7, dat vermoedelijk een phablet wordt met een scherm van 5,5 inch. De Koreaanse publicatie ETNews heeft nu het gerucht de wereld in geholpen dat het apparaat in januari door Samsung wordt aangekondigd. De vertaling vanuit Google loopt niet helemaal soepel, maar het idee is dat we hem op 19 januari voor het eerst gaan zien. Mocht dit kloppen, dan vindt de aankondiging slechts twee weken voordat MWC in Barcelona plaatsvindt plaats.

MWC staat voor Mobile World Congress, een beurs die ieder jaar in Barcelona wordt georganiseerd en in het teken staat van de nieuwste technologieën en consumentenproducten op het gebied van tech. Over de Samsung Galaxy S7 wordt gezegd dat het een Force Touch-achtig display (net als op de iPhone 6S Plus) krijgt en wordt voorzien van een usb type c-poort, zodat die niet alleen sneller kan worden opgeladen maar ook data sneller kan kopiëren. Daarnaast zou er een camera van twintig megapixels aanwezig zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.