Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype krijgt een update voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2015, 9:37 CategorieAndroid

Skype heeft deze week zijn Android- en iOS-applicaties voorzien van verschillende updates, die meerdere functies toevoegen. Zo krijgen beide versies van de applicatie filters voor de video’s en krijgt de iOS-versie ondersteuning voor onder meer 3D Touch.

Nieuwe updates beschikbaar voor Skype op Android en iOS

Skype, onderdeel van Microsoft, heeft aangegeven dat zowel de Android- als de iOS-applicatie is voorzien van een update, die meerdere nieuwe functies toevoegt. Zo krijgen beide apps de beschikking over videofilters met verschillende effecten, waarmee je de gesprekken een beetje kunt opleuken. Voordat je een video uitzendt met een beschikbare filter, kun je van tevoren kijken of het wel leuk is. Ook kun je andere effecten, zoals ballonnen, toevoegen, en ben je in staat zelfs je gezicht digitaal te veranderen.

Verder heeft Skype ook wat specifieke aanpassingen gedaan per platform.

  • Voor iPhone 6S Plus-eigenaars is het mogelijk een menu op te roepen door het app-icoon lang ingedrukt te houden, waarmee verschillende functies snel bereikt kunnen worden
  • Android-bezitters kunnen nu sneller foto’s en bestanden versturen binnen een groepsgesprek en kunnen gemakkelijker vrienden uitnodigingen die nog geen Skype-account hebben
  • iOS-eigenaars in het algemeen zijn nu in staat om gesprekken te verbergen in Recent met een simpele veeg, kunnen complete gesprekken sneller verwijderen en gemakkelijker Skype-contacten met elkaar delen

Je vindt de apps via de onderstaande downloadpagina’s.

  • Skype
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.